lauantai 27. joulukuuta 2014

Ihana talvinen lauantai

Oli kyllä ihana päivä kaikkiaan. Harvinaista herkkua,ettei aamusta ollut menoa minnekkään. Nukuttiin sit pitkään.
Ratsastusta oli tänään ohjelmassa (ylläri) urakalla.
Ensin käytiin Melkkilässä tunnilla Janskun kanssa ja sitten lähdin vielä maastoilemaan toiselle tallille ja neiti pääsi kaverinsa kanssa touhustelemaan.
Oli kyllä upea maastokeli, aurinko paistoi ja pakkasta ja lunta riitti.
Metsäpoluilla oli ihan mahtavat maisemat,kun puut vaan notkuivat lumesta. Heppanenkin oli seesteisellä päällä, alun höntsäilyjen jälkeen. Jotenkin vaan sielu lepäsi jokaisen lumisen puun oksalla. Aika onnekas on ihminen,kun saa siellä hiljaisuudessa heppojen ja ystävien kanssa tallustella lumen naristessa kavioiden alla. Jos olisi ollut stressi, se olisi ihan taatusti hävinnyt, mutta ei ollut.
Reissuun lähtö oli ajallisesti hyvin ajoitettu, takaisin tullessa jo hämärsi.
Illalla vielä saatiin naapurista ystäväperhe kyläilemään mönkkärillä kera valloittavan pienen pari vuotiaan hurmuripojan.
Iltaa vietettiin neidin kanssa lauleskelemalla uutta singstar- levyä, jonka joulupukki toi tähän huusholliin. En sitten tiedä, miten olisi pitänyt tulkita neidin kommentti; " ai vieläkö sä laulat?sun ääni on jo ihan raakuntaa" :D No todella, ääni meinasi lähteä,mutta hauskaa oli,
Sauna kruunasi tämän illan ja aika valmista kamaa on molemmat naikkoset. Kissakin vetää (taas) hirsiä sohvalla filtin alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti