maanantai 29. joulukuuta 2014

mahti maanantai!

Herätys oli ainakin huippuluokkaa; klo 07.10 tuli pomolta tekstari, " meinaatko tulla töihin?"...
Hetken aikaa ihmeteltyäni totesin,että joo kai mä meinasin, olin vaan tulossa iltavuoroon... Listassa napotti kuitenkin aamuvuoro... No siinäpä sitten salamana rytkyt niskaan ja menoksi. Tilannetta ei varsinaisesti parantanut jo eilen iltapäivällä alkanut päänsärky, joka oli piinannut luonnollisesti koko yön, lääkkeistä huolimatta... Vetäsin epätoivoisesti Horse Powerin linimenttiä hartioihin ja niskaan ja buranat naamaan ja lähdin ulos, -20 astetta kyllä herätti... auto oli hieman vaivalloisen kuuloinen,mutta onneksi kuitenkin päätti lähteä käyntiin. Töissä oli luvassa naljailua siitä, miten joillekin työntekijöille maanantait ovat vaikeita :D Onneksi nämä aamut ovat harvinaisia.
Hyvä-äiti-palkinto on takuulla jaettu minulle; huikkasin neidille,että ottaa ruoaksi nuudelia, teen ruokaa kun tulen. Onneksi neiti on toiminnan typy,eli ei huolta pärjäämisestä.
Päivä oli kuin olikin alustaan huolimatta ihan jees, päänsärky päätti helpottaa pikku hiljaa ja työtkin tuli tehtyä.
Illalla käytiin rakettiostoksilla uuttavuotta varten, kassi on pieni mutta viis siitä, niin on aina ennenkin ollut. Eiköhän nää plikat niillä pärjää.
Illalla vielä neidin vienti enonsa luo, jonne meni yöksi ja aamulla lähtee aputytöksi rekkaan maitoa kuskaamaan. Oli ihan innoissaan. Liekö sieltä tulossa seuraavan polven rekkakuski? GirlPower rulaa.

Siinähän nuo tämän päiväiset kuulumiset olikin, eilen oltiin heppailemassa heti aamupäivästä jo. Aloitettiin ponipulkkailulla ja lopetettiin naisten maastolenkkiin. Ihan mieletön sää ratsastaa, vaikka olikin suht kipakka pakkanen. Ja kerrankin mulla oli tarpeeksi vaatetta päällä, kuuma miltei koko ajan :D nyt pari kuvaa vielä, mikäli osaan ne tänne liittää :)
Janina, Iitu ja Samuponi... vauhtia piisaa!


Janina ja Samu poni

Mejja

Janinan ottama kuva Touhosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti