keskiviikko 7. tammikuuta 2015

uusi vuosi ja uudet kujeet?

Niin se vuosikin sitten vaihtui...
Vietimme sitä ystäväperheen luona naapurissa pelaillen,laulaen sing staria, syöden ja saunoen... ja ehkä vähän juodenkin ;)
Eipä vuoden alku ainakaan tuonut mitään mullistavia muutoksia mihinkään, tai mitä tässä nyt yht´äkkiä tapahtuisikaan. Miksi sitä aina ajattelee,että uusi vuosi tuo tullessaan jotain uutta. No, toivossa on tietenkin hyvä elää.
Neiti on (KOP KOP) ainakin pysynyt terveenä. Viime syksy jouluun asti oli sellaista sairastelukierrettä hänellä, mitä ei vielä ole ennen nähtykään. Meistä tuli lääkärin ja apteekin kanta-asiakkaita kertaheitolla.
Loppiaisena lopetin itse yövuoroissa ja pykäsin aamulla ystäväni pojalle synttärikakun ja sen jälkeen lähdin neitiä hakemaan mökkeilemästä ja sieltä sitten ratsastamaan. Onneksi päivä oli täynnä ohjelmaa,eikä väsy painanut vasta kun illalla pikkumiehen synttäreillä tämä nainen miltei nukahti nojatuoliin.
Nyt ansaittu muutama vapaa. Pitäisi joulukuusi kantaa pihalle. Miten sen sisälle tuominen onkin aina niin kivaa,mutta pois korjaaminen niiiin tympeää. Kivaa siinä kyllä on se,että se päätyy uusiokäyttöön hepoille syötäväksi :)
Heppailut meni eilen mukavasti, pitkästä aikaa pääsi pellollekin,kun sää suosi. Tehtiin Mejjan kanssa laukkaharjoituksia pitkästä aikaa, hienosti meni ja tamma on edistynytkin huimasti. Kyllä siellä hiki tuli,vaikka paukkupakkanen olikin. Fiilis oli vielä illallakin upea sen jäljiltä.
Ensi viikolla olisi tarkoitus taas palata ruotuun ja ratsastustunneille itsekin. Mahtaa olla paikat juntturassa,kun on tässä kuukauden verran vedetty vähän kevyemmin....
Vielä muutama jääkukka kuva, jonka sain napsittua loppiaisena mökkirannasta... Saisi vaan tulla lisää aurinkoisia päiviä, jotta saisi kameran kanssa lähteä liikkeelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti