tiistai 12. toukokuuta 2015

Koulutunnilla pitkästä aikaa!

Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi koulutunnilla käynyt.
Koulua on tullut kyllä itsenäisesti väännettyä, mutta on kiva kuulla välillä aina, että miten päin se pää ja muija kenottaa..
Tehtiin vähän siirtymiä, pohkeenväistöä ja käännöksiä. Ihan suht hyvin sujui, Mortti ei oikein ollut vaan sillä päällä, että oltaisiin tanssahdeltu kepeästi, mutta eipä sitä aina voikaan.
Heivasin heti alkutunnista jalustimet pois, kun tuntui, että vaan kenottaa siellä selässä niiden kanssa. Meno paranikin heti huomattavasti. Vedin kevyetravitkin ilman jalustimia, sen verran oli stressiä, että päätin antaa sille kyytiä kunnolla... ja kyllä, tunnin jälkeen stressi oli poissa ja jalat aikalailla maitohapoilla.
Janina tulikin samalle tunnille ratsastamaan. On nyt muutaman tunnin vaihteluksi ratsastanut Ponitallilla ennen kun todellinen kesätauko alkaa. Meinasi jo totaalinen ratsastuskyllästys iskeä keväämmällä neitiin, mutta nyt tuntuukin maistuvan, kun vähän eri heppoja saa kokeilla, kun mitä omilla tunneillaan.
Arki tuntuu jotenkin harmaalta, sää on useimmiten sateinen ja viileä. Ainakin silloin, kun itsellä on vapaata, tuntuu aina satavan vettä, kuten tänäänkin ukkosen kera.
Piti mennä heti aamusta Mejjalla ratsastamaan,mutta tosiaan vettä tuli kun esterin perseestä ja ukkonen jyrisi muutaman kerran ihan kunnolla, niin ah, mikä ihana "syy" jäädä lämpimän peiton alle muhimaan... Katsotaan, jos vaikka sää paranisi iltaa kohti, niin pääsisi vielä ratsastamaan.
No, nyt onkin sitten tiedossa sisähommia ulkohommien sijaan.
Mansikan taimet saavat vielä odottaa istutustaan kauniimpiin ilmoihin.

Janinan ulos katettu äitienpäivän aamupala kera ihanan yrttilahjan :)Takapihan "nurmikko", ei kasva metrinen heinä, ainakaan vielä :D 
Josko tästä joskus tulisi joku takapihakin. Hiljaa hyvää tulee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti