maanantai 4. toukokuuta 2015

pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat....

...siinäpä päivälle teemaa...
Oli siis tänään taasen kerran estehyppelöä...
Ensin vinotti (aina kun oikein keskityn) pää... Sitten tuntui ettei ahteri pysy satulassa, mutta polvien kohdalla onkin positiivista, tajusin nimittäin viimeksi, että olen ottanut vähän polvilla kiinni hypyssä liikaa, enkä tukenut painoa tarpeeksi jalustimille... Tämä ahaa-elämys mullisti taas tätiratsastajan päivän ja hypyt sujuvat paljon helpommin!
Tosin tähän saattaa myös vaikuttaa se, että löysin uuden venyttelyn selälleni, josta selkä on todenteolla ollut kiitollinen.
 Tänään tenttasin, että huomaako muutosta kukaan muu, kuin minä. Olihan se minusta kokolailla aika dramaattinen, ei kuulemma huomaa.
 Aika tylsää, kun vaan on ihan yksin omien ahaa- elämyksien kanssa :D
Tosin aika mukavaa, kun tuolla uudella tyylillä on sama, mitä hyppää, aina tuntuu pysyvän mukana hyvin.
Ihan kivat hyppelöt oli tänään. Janinakin oli mukana tunnilla vanhalla poniherralla, kun menee lauantaina pienimuotoisiin tallikisoihin. Itse luonnollisesti olen töissä, joten ne kisat jäävät itseltäni väliin, olisi ollut aika mukava päästä mukaan. No, toisen kerran sitten.
Vappu tuli juhlittua kavereiden kanssa. Aikas mukavaa leppoisaa elelyä ja oleilua. Akkuja tuli ladattua, tosin tuntuu, että elokuussa häämöttävä kesis on aivan liian kaukana...
Lauantaina pelailtiin korttia neidin mummilassa ja eilen vielä käytiin mökillä pyörähtämässä, missä veljeni perhe sattui olemaan samaan aikaan. Ihanat naurut saatiin, kun serkukset leikkivät keskenään ja tämä veljeni vajaa 3v. poika osoittautui isänsä veroiseksi moottoriturvaksi. Ihania nuo pienet ja niiden jutut.
Tänään olikin paluu arkeen. Siinähän tuo aamuvuoro sujui, iltapäivällä piti olla Salossa koulutusta, päästyäni sinne, totesin sen peruutetuksi... Ihan kivaa, kesken työpäivän ajella turhaan pitkin maita ja mantuja. Oli kuulemma sähköpostia lähetetty, eipä ole näkynyt.

Ai niin ja eilen käytiin myös Seijan tallilla, minä ratsastin Mejjalla ja Seija ja Janina ajelivat Touho-pappaa, joka on ollut sairaslomalla.


2 kommenttia:

  1. lupaan pyhästi vahdata sun polvia seuraavalla estetunnilla ;)

    VastaaPoista
  2. voi olla. että se on vaan mun tunne, eikä näy, vaikka kuinka vahtaisit :D

    VastaaPoista