sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Voisihan se kevät jo tulla...

On ollut arjessa jos jonkinlaista sutinaa viime aikoina.
Viime viikonloppuna juhlittiin neidin 12-vuotissynttäreitä oikein urakalla ja laskuun, mummejen ja kavereiden kanssa, koko viikonloppu. Samaan viikonloppuun sattui vielä Melkkilän estekisat. Saatiin kuitenkin mahdutettua kivasti kaikki puuhat minun "vapaaseen" viikonloppuun.. Ei kamalan vapaalta ajalta kyllä tuntunut, kun koko viikonloppu oli hommia täys.
Janina meni Hemmolla tälläkin kertaa, hieno puhdas rata taas, 4,sija. 
Arvostelu oli ihanneaika, joten aika arpapelillä vedettiin, kymmenyksen hiljempaa olisi pitänyt mennä, jotta olisi saanut sijoituksen. 
Tämä viikonloppu onkin sitten ollut äidin viikonloppu. Neidin piti lähteä mummeilemaan lauantaina, mutta halusikin lähteä jo perjantaina illalla. 
Itselläni oli Melkkilässä perjantaina estetunti. Ihan kivasti meni, tehtiin uusintatie-tyyppistä rataa, jossa muutamia 180 asteen käännöksiä. Täytyy sanoa, että samainen Hemmo, jolla neiti kisaa, on erittäin mainio suomiputte ja hyvin me vedettiin. 
Lauantaina olikin siivouspäivä (tätäköhän silmällä pitäen neiti karkasi perjantaina jo mummille?!!?), ja illalla sitten paikallisessa oli esiintymässä Joku Paikallinen Bändi, joka sytyttää kyllä porukan tanssimaan ja laulamaan cover-biiseillään.
Tänään onkin ollut lepopäivä ja neidin haku mummilasta. Kortin peluuksihan se taas meni ja monta tuntia vierähti pelin tuoksinassa.
Huomenna on ohjelmassa ratsastusta taasen, neiti ihan kahdella eri tallilla oikeen :)
Mennään ensin päivällä Seijalle maastoilemaan Touholla ja Mejjalla ja sitten neidillä on oma tuntinsa Melkkilässä iltapäivästä myöhemmin.


Tässä neidin kitkat/smarties synttärikakku

Samu-poni on kova pussaamaan, tässä kisapäivän tunnelmia <3

Uudistettu tuggatyyli, toisella puolella sivusiili, toista olisi tarkoitus kasvattaa...

Joku Paikallinen Bändi paikallisessa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti